TAXATIES

Wilt u uw vastgoed laten taxeren in Suriname?

Wilt u uw huis of uw perceel in Suriname verkopen en wilt u graag de waarde van uw onroerend goed laten vaststellen? Schakel dan New Vision Housing in voor de taxatie/waardebepaling van uw object. Door onze jarenlange expertise van onze partner kunnen wij een juiste taxatie maken van uw object. Onze ervaren taxateur zorgt ervoor dat uw object juist getaxeerd wordt en is wettelijk bevoegd om een waardeoordeel te bepalen over uw object in Suriname.

Taxatierapport:

Wij stellen op een korte termijn een passend taxatierapport op, welke u bij verkoop van uw object kunt gebruiken om de eventuele koper aan te tonen dat de prijs die u vraagt reëel is.

Kosten voor een taxatie in Suriname:

De kosten van een taxatie bedragen gemiddeld 2,5‰ van de getaxeerde waarde, met een minimumbedrag van 1500 SRD. Voor het maken van een taxatierapport maken wij gebruik van uw perceelkaart welke door uzelf aangeleverd dient te worden. Onze tarieven zijn marktconform en gebaseerd op een kwalitatief en correct taxatierapport.

Dienstverlening:

Wij zijn u graag van dienst indien u van het bovengenoemde gebruik wenst te maken. New Vision Housing handelt transparant en ziet erop toe dat elke klant de juiste begeleiding krijgt. Dit geldt voor al onze diensten zoals taxatie van uw vastgoedobject, de uiteindelijk verkoop van vastgoedobjecten in Suriname of het bouwen van uw nieuwe huis of bedrijfspand.

Waarom uw project laten verzorgen door New Vision Housing?

✓ Betrouwbaarheid en transparantie

✓ Maatwerk op basis van uw wensen

✓ Eerlijk advies

✓  Vakmanschap

Wilt u meer weten over de mogelijkheden?

Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

Meer informatie of een offerte ontvangen

Heeft u een vraag of wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op. 

Volg Ons

Facebook

Instagram

LinkedIn

YouTube

Meer informatie of een offerte ontvangen

Heeft u een vraag of wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op.