HUREN/VERHUREN

Wilt u uw vastgoed verhuren in Suriname?

Heeft u een woning, vakantiehuis, appartement of zakenpand welke u zou willen verhuren? Dan bent u bij New Vision Housing aan het juiste adres. Wij gaan voor u op zoek naar een geschikte huurder. Met onze ervaring begeleiden wij u bij de verhuur van uw object en adviseren wij u uitgebreid. Wij zorgen voor een voor u correcte prijs en een passende huurder.

Waarom deze dienst via New Vision Housing?

  • Wij werken met duidelijke voorwaarden naar de potentiële huurders toe, waardoor wij u kunnen garanderen een betrouwbare en geschikte huurder voor uw object te vinden.
  • New Vision Housing is een bekende makelaar/bouworganisatie in Suriname met een kantoor in Suriname en in Nederland.
  • Maandelijks bezoeken veel mensen onze website en Facebook-pagina.

Procedure:

New Vision Housing start met een intakegesprek op het moment dat u heeft besloten te willen gaan verhuren. Samen bespreken wij onze voorwaarden en informeren wij u uitgebreid over onze werkwijze.

Na de eerste intake bezichtigen we uw object. We maken foto’s en leggen daarna onze afspraken vast. We bespreken het te verhuren object en we bekijken de plus- en de minpunten ervan. Op deze manier bepalen wij een passende huurprijs en kunnen wij aan beide partijen een goede prijs-kwaliteitverhouding garanderen.

Advertentie:

New Vision Housing zorgt ervoor dat uw object via verschillende kanalen te huur wordt aangeboden. Zo maken wij uw object minimaal bekend via onze website en Facebook-pagina. Op deze manier vinden wij meestal snel een geschikte huurder voor u.

Omdat New Vision Housing zich voor 100% inzet voor de verhuur van uw object, eisen wij van u dat u ons het alleenrecht geeft om dit object gedurende een contracttermijn voor een te bespreken aan maanden te huur te mogen aanbieden.

Waarom uw project laten verzorgen door New Vision Housing?

✓ Betrouwbaarheid en transparantie

✓ Maatwerk op basis van uw wensen

✓ Eerlijk advies

✓  Vakmanschap

Wilt u meer weten over de mogelijkheden?

Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

Meer informatie of een offerte ontvangen

Heeft u een vraag of wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op. 

Volg Ons

Facebook

Instagram

LinkedIn

YouTube

Meer informatie of een offerte ontvangen

Heeft u een vraag of wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op.