Onzevisie

Onze naam zegt het al; New Vision Housing, Een nieuwe visie voor het bouwen van uw woning of ander bouwwerk. Bouwen in Suriname was nog nooit zo makkelijk.

✓ Bouwen volledig volgens uw wensen.
✓ Het juiste advies en begeleiding om binnen uw budget te bouwen
✓ Uw Droomhuis ontworpen op maat naar uw wensen
✓ De bouwvergunning geregeld van A tot Z
✓ Uw woning wordt geleverd binnen de afgesproken tijd

Uw huis bouwen in Suriname

Wonen en leven in Suriname zoals u dat wilt

U hebt een droom en dat is een eigen huis bouwen in Suriname. Een eigen huis bouwen en wonen in Suriname, is voor velen van ons een droom welke we heel graag willen verwezenlijken. Om deze droom werkelijkheid te maken heeft u waarschijnlijk heel hard moeten werken en sparen en bent nu op het punt gekomen om de grote stap te zetten.
New Vision Housing met al haar medewerkers weten maar al te goed dat het bouwen van een huis voor u niet zomaar een stap is en dat het geen kleinigheid is om zoveel geld uit te geven en nemen daarom alle tijd voor u als klant.

Vanaf het eerste contact of bezoek aan ons kantoor, staat ons volledige team daarom ook voor u klaar om u op de beste manier te adviseren en te begeleiden. Heeft u plannen om te gaan bouwen? Neem dan gerust contact met ons op en u zal merken dat het echt niet zo moeilijk is als het allemaal lijkt.

Met New Vision Housing aan uw kant, kunt u uw droom eindelijk verwezenlijken.

 

Ontwerpen en bouwen

Bij ons op kantoor kunnen we al uw woonwensen omzetten in een realistisch bouwplan welke zal passen in uw budget. Wij bouwen volledig volgens afspraak en nemen daarom alles voor u op in een bouwovereenkomst, welke duidelijk en overzichtelijk is. De betaling gaan bij ons in de meeste gevallen in vijf fases, waarvan de laatste fase dan ook pas betaald wordt als alles volgens afspraak is uitgevoerd. Als u bouwt met New Vision Housing, nemen wij al uw kopzorgen op ons en kunt u rustig genieten van de wekelijkse foto rapportage die we u zullen opsturen.

Financiering

Niet iedereen heeft zomaar geld klaarliggen om te kunnen gaan bouwen.New Vision Housing werkt met de meeste lokale banken samen om een haalbaar plan voor u te bedenken, dat ook u uw droomhuis kan gaan bouwen.

Het krijgen van een financiering neemt nogal wat tijd en geduld met zich mee, maar ons team staat klaar om u de juiste weg te laten bewandelen.